Circulair en duurzaam slopen

Wij houden niet van verspillen, vaak zijn vrijkomende materialen nog in zeer goede staat en uitstekend geschikt voor een tweede kans als grondstof of bouwmateriaal. Daarom spreken wij liever niet van slopen, maar van duurzaam hervormen. Dat houd in dat we vrijgekomen materialen en grondstoffen die geschikt zijn voor hergebruik en/of recycling, demonteren, scheiden en apart afvoeren.

Een circulair systeem wordt door steeds meer opdrachtgevers en overheden toegepast. Ook wij proberen hier ons steentje aan bij te dragen. Zo hebben wij onze eigen circulaire HUB, maar nog mooier is dat het materiaal wat vrij komt weer kan worden hergebruikt op locatie. Hierbij voorkomen we dat het materiaal onnodig wordt vervoerd. Het inzetten van circulair materiaal moet natuurlijk wel zo duurzaam mogelijk gebeuren.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor een optimale communicatie met de opdrachtgever. Wij geloven dat doen wat je zegt werkt. Het nakomen van beloftes aan onze opdrachtgevers is een van onze sterke kenmerken van het bedrijf.

Een passende manier van slopen, vraagt om passend materieel dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van techniek en veiligheid. Daarom werken wij met professioneel materieel om het werk op de juiste manier te klaren. Tijdens het bepalen van de juiste sloopmethode hebben we als stelregel, dat de omgeving geen gevaar mag lopen en zo min mogelijk hinder mag ondervinden van onze sloopwerkzaamheden