Sloopwerk

Van de Kraats en Bouw heeft het milieu hoog in het vaandel staan en zodoende wordt bij aanvang van een nieuw werk, indien nodig, eerst het asbest verwijderd. De her te gebruiken materialen worden selectief gedemonteerd, waarna ze worden afgevoerd naar ons terrein om geschikt te worden gemaakt voor hergebruik.

 

Sloopwerk

 

Wanneer de her te gebruiken materialen verwijderd zijn, wordt er verder gesloopt met behulp van een hydraulische graafmachine met sloop- sorteergrijper, om de verschillende afvalstromen te scheiden. Dit afval wordt afgevoerd naar een eindverwerker, waar deze materialen verder gerecycled worden tot hoogwaardige producten. Voor zware betonnen en gemetselde constructies zal aan de graafmachine een sloophamer gemonteerd worden, zodat we ook dit materiaal 'klein' kunnen krijgen. Tot slot blijft er de steen- en betonpuin over, dit materiaal wordt afgevoerd naar onze breker of ter plaatste verwerkt tot granulaat met onze mobiele breker.

 

Wanneer het niet mogelijk is de sloopwerkzaamheden met machines uit te voeren, wordt dit door onze vakkundige medewerkers handmatig en uiterst nauwkeurig uitgevoerd, mede om onnodige stofoverlast, lawaai en schades te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij renovaties binnen scholen, woningen, kantoren e.d. waar werkzaamheden als bikwerk, plafonds slopen, muren verwijderen etc. uitgevoerd worden.

 

Verder kunnen wij bij deze werkzaamheden ook boor en zaagwerk uitvoeren om indien nodig gaten in vloeren en muren te maken.

 

Ook is het verwijderen van dakbedekking een van onze specialiteiten

Free counter and stats for your website on www.motigo.com