Puinrecycling

Een gedeelte van het te verwerken steen- en betonpuin komt van de door ons uitgevoerde sloopprojecten. Ook aannemers van sloopwerken, containerbedrijven, sorteerbedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor het storten van het puin, ongeacht de hoeveelheid en afmetingen van de brokken puin met of zonder wapening. Ook kunnen wij het transport van het puin verzorgen door o.a. onze puincontainers ter beschikking te stellen en indien mogelijk dit met opleggers af te voeren.

 

Puinrecycling 

 

Nadat het puin gestort is wordt dit eerst bevochtigd. Dan worden, indien nodig, de grote stukken verkleind, zodat het puin in de breker past. Pas daarna wordt er begonnen met de verwerking. Het puin wordt dan door diverse scheidingen een hoogwaardig product, wat toegepast kan worden als funderings- of toeslagmateriaal.

 

De door ons geproduceerde granulaten, zoals meng-, hydraulisch-, asfalt- en betongranulaat zijn leverbaar in diverse gradaties als 0/4, 0/10, 0/16, 0/31,5, 4/40, 10/40, 20/40 etc. Deze granulaten zijn bij ons af te halen, tevens kunnen wij ook het transport van dit granulaat verzorgen.

 

Daarnaast kunnen wij vanaf ons terrein toeslagmateriaal voor de betonindustrie leveren onder certificaat. Voor een oplossing op locatie verwijzen wij u graag naar onze mobiele breker.

 

ISO Certificering

 

 

Download het KOMO BRL 2506-1 Certificaat KEC-GRA-02-9098A van de stationaire breker

Download het KOMO BRL 2506-1 Certificaat KEC-GRA-04-9119B van de stationaire breker

Download het KOMO BRL 2506-1 Certificaat KNC-GRA-05-9208 van de stationaire breker

 

Download het NL BSB BRL 2506-2 Certificaat EC-GRA-02-9098A van de stationaire breker

  

Bekijk onze acceptatievoorwaarden

 

Free counter and stats for your website on www.motigo.com