Nieuw Keestrack novum 4215

           

     

Dhr. Johnny Kraay van de firma Pols te  Zuidland heeft bij ons een nieuwe schudzeef (vlakzeef) afgeleverd. Deze machine is voorzien van draadloze afstandsbediening, en is daardoor te bedienen vanuit de kraan of laadschop die de bunker zal vullen.

 

Verder is de machine uitgevoerd met een heavy duty platenband voeder, zodat er geen schade op kan treden zodra de bunker gevuld wordt met grote stukken puin, puin met betonijzer, of andere scherpe materialen. Verder zijn alle transportbanden in snelheid regelbaar, wat het mogelijk maakt om indien nodig de snelheid zover terug te regelen dat er handmatig materiaal van de band geraapt kan worden zoals hout, plastic en dergelijke. Speciaal voor dit uitrapen kunnen we aan de hoofdband 2 leesbordessen monteren zodat de medewerkers op een veilige manier aan de (lees) band kunnen staan. Verder hebben we met deze machine de mogelijkheid om de rechter zijband op een handige manier te demonteren. Hiervoor heeft keestrack een systeem ontwikkeld dat deze band op een eenvoudige manier te demonteren is, en de eindband terug onder de zeefbox kan schuiven. Dit wanneer er maar op 2 fracties gezeefd hoeft te worden, en de rechter zijband vaak in de weg zit.

 

Deze machine zal ingezet worden achter onze mobiele puinbreker, voor het uitzeven van gebroken materialen in diverse fracties.  Ook zal hij bij ons op het terrein te Ede puingranulaat uitzeven zoals beton, meng en asfalt granulaat. Dit in de gradaties 0/4, 0/8, 4/22, 4/32 enz.

 

Ook kunnen we met deze machine diverse vervuilingen zoals puin uit zand, grond en andere materialen zeven.

 

Wilt u deze machine huren, neem contact op met Wim Bouw, tel. 06-51067260


Ga terug

Free counter and stats for your website on www.motigo.com